>

Gruboto ar bietēm

Gruboto ar bietēm

700 ml dārzeņu buljona
400 g grūbu
150 g sīpolu
150 g biešu
2 ķiploku daiviņas
Olīveļļa
Sāls
Pipari
Kazas siers
Pētersīļi

Katliņā uzvāra buljonu. Smalki sagriež sīpolu, sarīvē ķiploku daiviņas, kubiņos sagriež bieti. Pannā lej olīveļļu, liek sīpolu, ķiploku un nedaudz apcep. Pievieno grūbas, apmaisot nedaudz apcep, pievieno bietes, sāli un piparus pēc sajūtas, pielej dažus kausiņus dārzeņu buljona. Visu samaisa. Sautē ar vāku aptuveni 30 minūtes, palaikam apmaisot un pielejot buljonu, līdz grūbas mīkstas. Pasniedz ar kazas sieru un pētersīļiem.

 

Svinam Latviju!

Svinam Latviju!

Novembris iezīmē gada vispatriotiskāko laiku. Tas mums, kā vietējo uzņēmēju veikalu tīklam ir īpaši būtisks. Šajos visnotaļ sarežģītajos laikos ir svarīgi uzturēt stipru mūsu patriotisko garu un turpināt labi aizsāktās tradīcijas, kuras spēcina mūsu prātus un garu. Īpaši tematiskam svētku galdam veikalu tīkls “top!” piedāvā izmēģināt īpaši latviskas receptes.

uz augšu

TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.