>

Siltie salāti ar vistu, ķirbi, bietēm

Siltie salāti ar vistu, ķirbi, bietēm

150 g vistas filejas
15 g vistas garšvielas
8 g citrona sulas
50 g ķirbja
40 g vārītu biešu
Mazie tomātiņi
Cietais siers
Dilles
Salātu lapas

Vistas fileju sagriež gabaliņos, ieber bļodā un pievieno vistas garšvielu, citrona sulu. To visu ar rokām samaisa un atstāj uz 15 minūtēm. Pa to laiku gabaliņos sagriež ķirbi un vārītas bietes. Cepamtraukā ieklāj cepampapīru, iesmērē ar olīveļļu un ber uz tā vistu, bietes, ķirbi, izkārto mazos tomātiņus. Liek cepties cepeškrāsnī 200 grādos 15 minūtes. Uz šķīvja izkārto salātu lapas, pa virsu – cepamtrauka saturu, pārkaisa rīvētu sieru un sagrieztas dilles.

 

Rudens garša

Rudens garša

uz augšu

TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.