>

Šokolādes sirdskūka

Šokolādes sirdskūka

110 grami miltu
160 grami cukura
35 grami kakao
½ tējk cepamā pulvera
½ tējk sodas
1 ola
60 grami eļļa
120 grami paniņas
120 grami karsts ūdens
150 grami saldais krējums
200 grami melna šokolāde

Biskvītam:

Bļodā sajauc visas sausās sastāvdaļas, samaisa.
Atsevišķā bļodā sajauc slapjās sastāvdaļas, izņemot ūdeni, samaisa. Pa daļām iemaisi sausās sastāvdaļas slapjajās.
Lēnām lej klāt karsto ūdeni un maisi, līdz iegūst viendabīgu konsistenci. Lej sirds formās un cep 180C sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni
20-25 minūtes. Biskvītus atdzesē.

Krēmam:

Šokolādi sakapā smalkos gabaliņos un pārlej ar uzkarsētu saldo krējumu. Uzgaidi piecas minūtes un pēc tam kārtīgi samaisi.
Atdzesētu krēmu liec ledusskapī, līdz tas atdzisis.
Pirms lietošanas uzputo gaiši brūnu, gaisīgu masu. Kārto kūku, pamatā liekot biskvīta kārtu, uz tās krēmu un atkal
biskvītu, atkal krēmu. Dekorē ar ogām.

 

Valentīndienas svētku galds

Valentīndienas svētku galds

Valentīndiena ir īpaši piemērota mīļo lutināšanai ar sirsnīgiem ēdieniem. Šajos svētkos izmēģini veikalu top! piedāvātās receptes.

uz augšu

TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.